Home Projecten  |  Nieuws  Leden  Agenda Contact  Links | Over Rotaract

 

Mijn naam is Cok Zijerveld, Ik ben 28 jaar woon in Utrecht en werk als kandidaat-notaris bij Baker & Mckenzie in Amsterdam. Mijn hobbies zijn
o.a.: hockey, hardlopen, mountainbiken en koken. Gezien het feit dat de Rotaract 't Stichtse recent is opgericht, is het een uitdaging om deze jonge Rotaract Club, samen met de overige leden, te laten groeien. Ik ben van mening dat wij een club zijn met veel ambitieuze plannen en dat wij tevens beschikken over de benodigde daadkracht. Afsluitend zijn wij een gezellige groep enthousiaste jonge mensen die op eigen wijze, middels originele projecten, een bijdrage proberen te leveren aan diverse maatschappelijke instanties. 

Groeten,

Cok
 


Paula Koppers is mijn naam, ik ben 25 jaar en woonachtig in Houten. Ik ben werkzaam, in Vianen, als Office Manager bij Square Nederland. Ik vind het leuk om te skiŽn (in de sneeuw & op het water), squashen en lezen (als ik de tijd ervoor heb). Vanaf het begin van de oprichting van Rotaract 't Stichtse ben ik lid van deze club, als secretaris. Rotaract 't Stichtse is een groep gezellige, jonge mensen die het leuk vinden om projecten te organiseren voor goede doelen. 

Greetz,

Paula
 


Beste lezers,

ik ben Olaf Steur. Ik ben op 3 mei 1976 geboren in Den Haag, voor de niet zo snelle rekenaars ben ik momenteel dus 28 jaar. Ik ben werkzaam als fysiotherapeut in een particuliere praktijk in Odijk. In mijn vrije tijd speel ik hockey op SCHC in Bilthoven, de plaats waar ik ook woon.
Behalve hockey speel ik ook golf en ik ga de marathon lopen van Berlijn. Ik ben gevraagd voor Rataract 't Stichtse en het leek mij direct een goed idee. Samen met de fantastische groep die we vormen, verwacht ik mijn steentje op deze manier aan de samenleving te kunnen bijdragen.

Cheers, Olaf


Ik ben Renske Holwerda, ik ben 21 jaar en woon in Driebergen. Ik werk sinds 3 jaar bij RTL Z Nieuws, waar ik via verschillende functies nu bij de regie van dit programma beland ben. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop of naar een musical, sport ik 3 keer per week en doe ik verder nog een heleboel andere leuke dingen. Met Rotaract 't Stichtse hoop ik dat we verschillende leuke en interessant projecten gaan organiseren en ik verwacht zeker dat dat gaat lukken met deze groep leuke en enthousiaste mensen.

 

Mijn naam is Mieke Koppers en ik ben 23 jaar. Woonachtig in Houten waar ik ook werkzaam ben bij bouwbedrijf KŁhne BV. Verder houd ik van reizen en lekker eten. 

Rotaract 't Stichtse is een interessante uitdaging met een hoop nieuwe en geweldige plannen voor het goede doel. En dat is voor mij de beste reden om met deze mensen Rotaract 't Stichtse tot een succes te maken.

Groetjes, Mieke


Ik ben Marlon van Amersfoort, op 20 juli 1974 geboren in Zeist. Na de middelbare school (Zeist en Utrecht) ben ik rechten gaan studeren in Utrecht. Ik woon nog steeds in Utrecht en werk momenteel als fiscalist (BTW) bij KPMG Meijburg & Co in Den Haag. Ik ben getrouwd en sinds 25 april 2004 vader van een zoon. Naast de familie en Rotaract club 't Stichtse vind ik het leuk om mij bezig te zijn met koken en ga ik graag squashen of golfen. Via Rotaract hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan oplossingen voor mensen met problemen.

Groet,
Marlon


Mijn naam is Astrid Westerman. Ik ben geboren op 12 september 1976 in Rotterdam. Na mijn middelbare school in Rotterdam ben ik fysiotherapie gaan studeren in Utrecht. Aan het eind van mijn studie ben ik in Bilthoven gaan wonen. Inmiddels werk ik 2 jaar als fysiotherapeut in een particulier praktijk. In september van dit jaar ga ik opnieuw in de 'schoolbanken'. Ik ga de opleiding fysiotherapie voor dieren volgen. In mijn vrije tijd speel ik hockey, golf en ga ik graag skiŽn. Rotaract is voor mij een nieuwe uitdaging, ook omdat we vanaf het allereerste begin starten met elkaar. Ik kijk er naar uit weer nieuwe projecten te organiseren. Jullie zullen veel van ons horen!!

See you, Astrid


Mijn naam is Pim Aartsen, ben 30 jaar en woon in Houten. Ik werk bij ING Private Banking in Utrecht. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, o.a. golf, tennis, squash en skiŽn. Verder vind ik het gezellig om uit eten te gaan met vrienden.
Middels Rotaract club ít Stichtse wil ik me graag actief inzetten voor goede doelen en mijn persoonlijke ontwikkeling nastreven. Sinds de oprichting van deze jonge Rotaract club vervul ik de functie van voorzitter.

Groet,

Pim


Ik ben Ralph Noyen, momenteel 28 jaar en woonachtig in de stad Utrecht.  Ik ben werkzaam als stafmedewerker bij een bureau dat adviseert bij reorganisaties. Mijn hobbies zijn o.a.: hockey, hardlopen en golfen.
Ik vind het een uitdaging om lid te zijn bij Rotaract 't Stichtse. Ook ik ben er vanaf het begin af aan bij betrokken. Mijn functie bij deze club is penningmeester. 

Groeten,

Ralph

 

 

 
 
 
Wij vinden een goede relatie met u heel belangrijk. Indien u informatie wilt over ons dan kunt u contact opnemen met Paula Koppers via e-mail op adres: Rotaract_t_Stichtse@hotmail.com

Copyright Rotaract 't Stichtse Driebergen.